Κουνέλλης Παναγιώτης

Δικηγόρος, Διαπιστευμένος διαμεσολαβητής

Υποψήφιος/α: Κεντρικό Λουτρ. Θερμής

Εμπιστοσύνη σε νέους ανθρώπους, Ανάγκη του τόπου μας για αλλαγή προς το νέο

Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

Αποδεχόμενος την πρόσκληση του φίλου μου Πανάγου Κουφέλου,
αναλαμβάνοντας την ευθύνη που κουβαλά αυτή η απόφαση, έχοντας
όραμα και θέληση για δουλειά με επιμονή, ενδυναμώνοντας για εκείνα
που φαντάζουν ανέφικτα κατεβαίνω #metonpanago λοιπόν !!!

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα :

Ο Παναγιώτης Κουνέλλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Δίκαιο της Διαιτησίας (LL.M) ενώ έλαβε εξειδίκευση στο ΕΚΠΑ  στο Δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright). 

Από το 2017 ασκεί με αγάπη και αφοσίωση τη δικηγορία. Παράλληλα, από το 2021 είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Είναι παντρεμένος με την επιχειρηματία Δάφνη Χατζηχαραλάμπους, με την οποία έχουν αποκτήσει τον μικρό Κωνσταντίνο, ενώ σύντομα περιμένουν και το δεύτερο παιδάκι τους. 

Είναι γιος  του Κωνσταντίνου Κουνέλλη και της Μαρκέλλας Τσαμπαρλή.

Η Λέσβος γενικά και η Μυτιλήνη ειδικότερα, ως τόπος διαμονής της οικογένειας του, η προσωπική ενασχόλησή του με τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό, αλλά και η μακροχρόνια ενασχόληση της οικογένειας του με την τοπική αυτοδιοίκηση, τον δίδαξαν ότι πρέπει να  αφουγκράζεται τις αγωνίες,  τις ανάγκες και τους προβληματισμούς  των συνανθρώπων του και ιδίως της νέας γενιάς και να θέτει στόχους  με σκοπό τη  βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους, χωρίς να παρεκκλίνει από τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκε.