Γιαγλή Μακαρώνη Αφροδίτη

ΜΑ Κοινωνική Ανθρωπολόγος και Ιστορικός

Υποψήφιος/α: Κοινότητα Μυτιλήνης

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ!!

Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

Το κίνητρο για την ενασχόληση μου με τα κοινά, αποτέλεσε η μεγάλη θέληση που έχω να προσφέρω στον τόπο μου! Γνωρίζω τα προβλήματα και ως μητέρα και εργαζόμενη,  επιθυμώ  να προσφέρω ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας, αυτό που δικαιούμαι και πληρώνω ως πολίτης.

Εστιάζω στην υποστήριξη, του εμπορίου και στην ανάπτυξη  και βιωσιμότητα νέων επιχειρηματικών μονάδων στο τόπο μας, με στόχο την μείωση της ανεργίας και ειδικά των γυναικών. Επικεντρώνομαι  στις δράσεις  για την βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος με σκοπό την ενίσχυση της εικόνας της πόλης, εξασφαλίζοντας τους πόρους χρηματοδότησης μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα. Υποστηρίζω την δημιουργία νέων προγραμμάτων φροντίδας και περίθαλψης αδέσποτων ζώων. Στηρίζω τις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας και κάθε μέριμνα κοινωνικής φροντίδας. Ζητώ την πλήρη στήριξη και αναβάθμιση των σχολείων μας.

Βασικός στόχος μας είναι η πόλη μας να αποτελεί ένα Δήμο Πρότυπο και μια  έξυπνη Πόλη, φιλική και προσβάσιμη προς όλους, με  κύριο μέλημα την  βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Ο Πανάγος Κουφέλος, ΘΑ υλοποιήσει το όραμα για μια σύγχρονη, φιλική πόλη προς όλους. Διαθέτει την εμπειρία, την προσωπικότητα και την θέληση, έτσι ώστε να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Πανάγος Κουφέλος ΑΞΙΖΕΙ να γίνει ο νέος Δήμαρχος μας!