Ροή ενημέρωσης κοινωνικών δικτύων

Νέα δράση νέος Δήμος - Κουφέλος Πανάγος

2 days 22 hours ago

Για μια ακόμη φορά ο Λεσβιακός Αθλητισμός γιορτάζει και νιώθουμε υπερήφανοι για τους αθλητές μας.
Η πρόκριση της Μηλένας Κοντού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών μαζί με την συναθλήτρια της Ζωή Φίτσιου, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι με πείσμα και θέληση κάθε στόχος ακόμη και ο υψηλότερος είναι εφικτός.
Εκτός από τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες προς τη Μηλένα, τους γονείς της, τον ιστορικό σύλλογο της Ν.Ο.Μ., και τους προπονητές της, οφείλουμε και μια μεγάλη συγγνώμη στους αθλητές μας, που ως πολιτεία και ως τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχουμε μεριμνήσει για επαρκείς αθλητικές υποδομές.
Η επιτυχία της Μηλένας ας γίνει η απαρχή ο Ναυταθλητισμός στην Λέσβο να αποκτήσει ξανά την χαμένη του αίγλη και ένα κολυμβητήριο που θα μεγαλώσει τις επόμενες γενιές.

Νέα δράση νέος Δήμος - Κουφέλος Πανάγος

3 days 22 hours ago

When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been

Νέα δράση νέος Δήμος - Κουφέλος Πανάγος

4 days 22 hours ago

Η 19η Μαΐου 1919 αποτελεί για όλους τους Έλληνες Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων και υπενθυμίζει σε όλους το έγκλημα που συντέλεσαν οι ΝεόΤουρκοι κατά των Ελλήνων του Πόντου.
Δεν ξεχνάμε τις 353.000 αθώες ψυχές που σφαγιαστήκαν.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Αιωνία η μνήμη τους.

Νέα δράση νέος Δήμος - Κουφέλος Πανάγος

2 weeks 5 days ago

Χριστός Ανέστη !!

Εύχομαι ο,τι καλύτερο σε ‘σας και τις οικογένειές σας!!

Νέα δράση νέος Δήμος - Κουφέλος Πανάγος

3 weeks 56 minutes ago

Νέα δράση νέος Δήμος - Κουφέλος Πανάγος

3 weeks 4 days ago

Ξεκίνησε η Μεγάλη και Αγία Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου μας.
Ας ακολουθήσουμε νοερά την πορεία Του προς την Σταύρωση, με ταπείνωση, με συγχώρεση, με αγάπη για τον συνάνθρωπο μας.
Μόνο έτσι θα αναστηθούμε ψυχικά μαζί Του.

Χρόνια πολλά, Καλό Πάσχα.

Νέα δράση νέος Δήμος - Κουφέλος Πανάγος

1 month 2 weeks ago

Κυριακή Της Σταυροπροσκυνήσεως σήμερα και απέχουμε λίγες ημέρες πριν από το Άγιο Πάσχα.

Ο Σταυρός του Χριστού, δεν είναι μόνο το σύμβολο του Χριστιανισμού, είναι η ζωντανή ελπίδα και η Θεία προστασία κάθε Χριστιανού.

Από τον Τίμιο Σταυρό του Ιησού Χριστού, αντλούμε ψυχική δύναμη και η Θεία χάρη μας βοηθά για να συνεχίσουμε τον πνευματικό μας αγώνα μέχρι την Ανάσταση του Χριστού.
Βοηθός και στήριγμα όλων μας, ο Ζωοποιός Τίμιος Σταυρός.
Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους.

Νέα δράση νέος Δήμος - Κουφέλος Πανάγος is in North Aegean.

1 month 2 weeks ago

Καλημέρα σας !!! Καλό τριήμερο σε όλους !! #mytilini #lesvos #greece

Νέα δράση νέος Δήμος - Κουφέλος Πανάγος

1 month 2 weeks ago

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Απριλίου 2024 ετέθησαν από τη παράταξη μας, αρκετά ερωτήματα και παρεμβάσεις αλλά τα σημαντικότερα ήταν το θέμα του Κτηματολογίου και το θέμα των θέσεων πάρκινγκ εντός του λιμένα Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, για το θέμα των εκκρεμοτήτων και των διορθώσεων του Κτηματολογίου ζητήθηκε ενημέρωση από τον κ. Χριστόφα για τις ενέργειες, στις οποίες έχει προβεί η Δημοτική Αρχή μέχρι στιγμής, προκειμένου να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με την τ. Επιτροπή Κτηματολογίου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυτιλήνης.

Για το, δε, ζήτημα της δωρεάν στάθμευσης στο πάρκινγκ του επιβατικού λιμένα Μυτιλήνης ρωτήθηκε ο κ. Χριστόφας για ποιο λόγο δεν γίνεται πράξη η προεκλογική του εξαγγελία για τη δωρεάν στάθμευση στο συγκεκριμένο χώρο, αφού μετά τις δηλώσεις του στις 29/2/2024, ένας μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας, παραπλανήθηκε με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν εις βάρος τους τα ανάλογα πρόστιμα. Συγκεκριμένα στις 29-02-2024 δήλωσε: «Είναι ζήτημα ημερών να μπει τέλος στο επί πληρωμή παρκάρισμα στο πάρκινγκ του επιβατικού λιμανιού της Μυτιλήνης».

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο κ. Χριστόφας ακολούθησε τη συνήθη τακτική του να μην απαντά στις ερωτήσεις μας αποφεύγοντας να αναλάβει την ευθύνη των λεγόμενων του αλλά και των πράξεων του.

Προτιμά να εφαρμόζει παλαιοκομματικές και παρωχημένες τακτικές που ως άξονα έχουν να λειτουργεί εν κρυπτώ και να τάζει «λαγούς με πετραχείλια» στους συνδημότες μας, θεωρώντας ότι θα μπορέσει να κερδίσει χρόνο.

Επειδή, ως παράταξη προσπαθούμε να συμβάλουμε με όλες τις δυνάμεις μας ώστε οι συνδημότες μας να έχουν πλήρη ενημέρωση χωρίς ποτέ να λαϊκίσουμε�ζητάμε υπεύθυνες απαντήσεις από τον κ.Χριστόφα:

1) Τι σχέδιο υπάρχει από πλευράς Δήμου, για το θέμα των εκκρεμοτήτων και των διορθώσεων του Κτηματολογίου;

2) Θα γίνει πράξη η εξαγγελία για δωρεάν στάθμευση σε ΟΛΟ το πάρκινγκ του επιβατικού λιμένα ή τελικά μιλάμε για απελευθέρωση μερικών μόνο θέσεων;

Νέα δράση νέος Δήμος - Κουφέλος Πανάγος

1 month 3 weeks ago

When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been