Περιοδεία Συνδυασμού Νέα δράση νέος Δήμος 27.09.2023

Στις 27 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δράση, Νέος Δήμος» και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος, πραγματοποίησε μια πλούσια σε επισκέψεις και συναντήσεις ημέρα σε διάφορες δομές υγείας. Στην Αγιάσο, συναντήθηκε με το Διοικητή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κοινωνική πρόνοια και την υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) “Κυψέλη”, όπου αντάλλαξε απόψεις με το προσωπικό και τους ωφελούμενους, εκφράζοντας τη δέσμευσή του για την υποστήριξη των αναγκών των ΑΜΕΑ στην περιοχή.

Τέλος, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Μυτιλήνης , όπου συναντήθηκε με το Διοικητή και το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, συζητώντας θέματα που αφορούν την υγεία και τις υπηρεσίες υγείας στην περιοχή. Στη συνέχεια με το προσωπικό του ΕΚΑΒ συζήτησε ζητήματα που αφορούν την παροχή άμεσης ιατρικής βοήθειας, ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εξέφρασε την υποστήριξή του προς την ομάδα του ΕΚΑΒ για το σημαντικό έργο που επιτελεί .

Σε δήλωσή του, ο κ. Κουφέλος εξέφρασε τη δέσμευσή του για συνεχή επαφή με την τοπική κοινότητα, υπογραμμίζοντας την προσήλωσή του σε μια κοινωνική και υγειονομική πολιτική που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Μυτιλήνης.