Περιοδεία Συνδυασμού Νέα Δράση Νέος Δήμος 02.10.23. «Σημαντικές Επαφές του Υποψηφίου Δημάρχου Πανάγου Κουφέλου στο Δήμο Μυτιλήνης»

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μυτιλήνης κ. Πανάγος Κουφέλος επικεφαλής του Συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος,” πραγματοποίησε μια σειρά σημαντικών επαφών στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η ημέρα ξεκίνησε με επισκέψεις σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες όπως το Τελωνείο, το Γενικό Χημείο του Κράτους, την Κτηματική υπηρεσία και το Λιμενικό Ταμείο. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με την Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών Λέσβου και το Σωματείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΒΟΗΘΕΙΑ για το Παιδί και τον Έφηβο – Help».

Μετά τις συναντήσεις ο κ. Κουφέλος περιόδευσε στη Λάγκαδα, την Αεροπόρου Γιανναρέλλη και το Λαζαρέτο με υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους και συνομίλησε με επιχειρηματίες, καταστηματάρχες και επαγγελματίες, ακούγοντας τις ανησυχίες της επιχειρηματικής κοινότητας. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με συνάντηση με το ΔΣ του κέντρου πρόληψης εξαρτήσεων “ΠΝΟΗ.”

Το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μυτιλήνης κ. Πανάγος Κουφέλος επισκέφθηκε τα χωριά Παλαιοχώρι, Μεγαλοχώρι και Σκόπελο, συνομιλώντας με τους κατοίκους και ακούγοντας τις τοπικές ανησυχίες.

Στη δήλωσή του, ο Πανάγος Κουφέλος εξέφρασε την εκτίμησή του προς τους πολίτες για τον χρόνο που τους αφιέρωσαν και επισήμανε τη συνέχεια της προσπάθειας για έναν δήμο πιο ανοικτό, διαφανή και συνεργατικό. Ο Πανάγος Κουφέλος συνεχίζει την εκστρατεία του με τη δέσμευση για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Μυτιλήνης.

Για περισσότερες πληροφορίες: [Επικοινωνία με το γραφείο ενημέρωσης του Συνδυασμού “Νέα Δράση, Νέος Δήμος” τηλ.2251045084]