Περιοδεία 25.09.2023 Νέα Δράση Νέος Δήμος

Το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα δράση νέος δήμος» και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος πραγματοποίησε συνάντηση με το Λιμενάρχη Μυτιλήνης και συνομίλησε με όλους τους λιμενικούς της υπηρεσίας. Στη συνέχεια βρέθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Γεωτεχνικoύ Επιμελητηρίου Ελλάδος παράρτημα Αιγαίου ενώ συναντήθηκε και με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου.

Το μεσημέρι επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, συνομίλησε με τον πρόεδρο και προπονητή του ομίλου και συνάντησε την παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Μηλένα Κοντού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα δράση νέος Δήμος» και  υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος  Κουφέλος  με τους υποψήφιους δημοτικούς  και  κοινοτικούς συμβούλους επισκέφθηκαν τα χωριά Ακράσι, Αμπελικό και Αγιάσο όπου και συναντήθηκε με τον Καρναβαλικό Σύλλογο Αγιάσου.

«Τα χωριά μας αποτελούν τον πυλώνα της τοπικής οικονομίας μας, και θα τους υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό μέσο. Ο πολιτισμός αποτελεί τον πυρήνα της ταυτότητάς μας, και οι πολιτιστικοί σύλλογοι αντιπροσωπεύουν τον πνευματικό πλούτο του τοπικού πολιτισμού. Θα στηρίξουμε τις προσπάθειές τους για τη διατήρηση και την ανάδειξη της τοπικής μας πολιτιστικής κληρονομιάς, πηγή υπερηφάνειας για όλους μας. Η επιτυχημένη περιοδεία αποτελεί μόνο την αρχή. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να εργαζόμαστε με αφοσίωση για τη βελτίωση της ζωής στα χωριά μας. Ο Δήμος Μυτιλήνης θα είναι ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός Δήμος που θα χαίρεσαι να ζεις». Δήλωσε ο Πανάγος Κουφέλος.